Locatie voor managementtrainingen, seminars & workshops

La Petite Ourse ook aangename vergaderfaciliteiten in het hart van de Belgische Ardennen. Door de rustige ligging in de Ardense heuvels en de uitstekende service is La Petite Ourse een prima locatie voor seminars, workshops, teambuilding en managementbijeenkomsten. De omgeving zorgt niet alleen voor rust en inspiratie, maar biedt tevens de mogelijkheid om uw programma te verrijken met activiteiten in een bosrijke omgeving. 

Het Hotel

La Petite Ourse beschikt over 16 tweepersoonskamers en 2 vierpersoonskamers, elk met eigen badkamer. Er is een ruime bar met open haard, een goed restaurant en een comfortabele salon met tv en een kleine bibliotheek. De bar en het restaurant geven toegang tot een beschutte en mooi begroeide veranda. 

Réunions

Er zijn twee multifunctionele ruimtes voor groepen tot 20 personen voorzien van tv en video, flip-overs en een overheadprojector.
De salon, bar en restaurant bieden voldoende hoekjes om in subgroepen te werken. Ook het grote volledig overdekte terras en de parktuin bieden uitstekende mogelijkheden voor groepswerk.

Eten & Drinken

Het ontbijt wordt geserveerd in de vorm van een buffet. Het hotel beschikt over een goede keuken, die in overleg met u maaltijden op maat serveert. De gezellige bar met open haard biedt een mooie ambiance om 's-avonds onder het genot van een Belgisch biertje de dag te evalueren.

Activiteiten

Naast de uitstekende vergader- en cursusfaciliteiten biedt La Petite Ourse ook de mogelijkheid uw programma aan te vullen met diverse buitenactiviteiten.
Vanuit het hotel start een aantal wandelroutes.
Op uw verzoek kan het hotel zorgen voor uw outdooractiviteiten, variërend van mountainbike- en kanotochten, tochten te paard tot een echt challenge-parcours.
De bekende en prachtig gelegen golfbaan van Durbuy (status: open / 18 holes) ligt op 10 minuten rijden afstand.
Op 35 minuten rijden afstand vind u de internationaal bekend staande golf club FIVE NATIONS in Mean (www.fivenations.be).
 Deze 18 holes baan met haar vermaarde 13e hole staat garant voor een weekend golfplezier. Zie ook ons golfarrangement.

Bereikbaarheid & parkeren

La Petite Ourse ligt op slechts één uur rijden van Maastricht, richting zuiden, dus filevrij! Het hotel is met eigen vervoer goed bereikbaar en biedt ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. Voor meer informatie en over bereikbaarheid met openbaar vervoer, zie waar ligt het.

Voor een arrangement op maat maken wij graag een afspraak met u.